Stijlprijs: door naar de volgende ronde

Vijfenveertig Brabantse gemeenten hebben in totaal 82 projecten kandidaat gesteld voor De Brabantse Stijlprijs 2017. Nu de inzendtermijn is gesloten heeft de jury zich vandaag over de inzendingen gebogen. En we zitten bij de resterende 18 genomineerden!

Wat is de Stijlprijs?

De Stijlprijs is een initiatief van de provincie Brabant, waarbij gezocht wordt naar verrassende plekken in Brabant die tot stand zijn gekomen door inzet van veel mensen.

Alle inzendingen kun je hier bekijken op de kaart (naast de onze is er nog een inzending uit Sint-Michielgestel!).

Met de editie 2017 van de Stijlprijs wil de provincie een impuls geven aan goed en professioneel opdrachtgeverschap van Brabantse gemeenten en aandacht vragen voor het belang van een goed ruimtelijk ontwerp en betrokkenheid van inwoners. Laten zien waar Brabanders trots op zijn, wat goed is gelukt en wat voorbeeldig mag zijn voor anderen. En de passie, inzet en verhalen van betrokkenen zichtbaar en beleefbaar maken.

In maart bezoeken de juryleden alle initiatieven voor een rondleiding en gesprek met betrokkenen. Medio april wordt duidelijk welke drie tot vijf finalisten strijden om de jury- en de publieksprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =