Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Vrijwilligers

Het onderhoud en beheer van de speeltuin komt geheel vrijwillig tot stand. Om dat te realiseren zijn we op zoek naar jou! Wij zijn ontzettend blij met een ieder, die zich op wat voor manier dan ook inzet om van de Natuurspeeltuin een groot succes te maken.

Brainstormen over de toekomst

Zondag 18 maart hebben we op een  prachtige natuurlijke locatie een heidag gehad. Het bestuur en PR heeft gebrainstormd over de korte en langere termijn voor de Natuurspeeltuin. En hoe we onze mooie ideeën handen en voeten kunnen geven, binnen onze mogelijkheden.

Het bestuur

bestuursfoto-zwartwit

Fotografie: Vera Claessen

Het bestuur bestaat uit 6 bestuursleden. Drie ervan vormen het dagelijks bestuur van de stichting: de voorzitter, penningmeester en secretaris.
De bestuursleden zijn:

  • Arjen de Haan – voorzitter;
  • Brigitte Muselaers – penningmeester;
  • Jan-Herman Reuvekamp – secretariaat;
  • Paul Segers – ontwerp speeltuin;
  • Jef van Wingerden – lokale fondsenwerving (afgetreden, maart 2018);
  • Lianne van Rooij – PR (afgetreden, maart 2018).

Vraag, suggestie of goed idee? Geef ze door aan het bestuur!

Commissie PR

Het bestuur wordt ondersteund door een creatief team van commissieleden. Ze zetten zich in voor naamsbekendheid en zichtbaarheid. De activiteiten bestaan uit: persberichten, evenementen (sponsorloop, opening), beheer website, social media, direct (e)mailing, drukwerk, (coördinatie) sponsor- en fondsenwerving.
De commissie PR bestaat uit (v.l.n.r.): Desiree Mooi (inmiddels gestopt), Danielle van Vuuren, Anna Zwezerijnen, Michiel van Woesik, Irene Swinkels, Lianne van Rooij (inmiddels gestopt) .

Vraag, suggestie of nog beter idee? Geef ze door!

De Club van 31

De leden van de Club van 31 vormen samen de ogen en de oren van de speeltuin. Iedere dag is het de beurt aan een vrijwilliger om de speeltuin te bezoeken en even te checken hoe alles erbij staat. Geen rommel, niks stuk, geen rare akkefietjes? Niks aan de hand.

Als er wel iets is, kunnen onze vrijwilligers dit doorgeven op speeltuingestel@gmail.com of hier contact met ons opnemen. Zodat er snel actie genomen kan worden.


Enthousiast geworden?

Sluit je aan bij de groep vrijwilligers van Natuurspeeltuin Sint-Michielsgestel!

    =