Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

We zijn door naar de landelijke finale!

Zaterdag 21 januari was de uitreiking van de Kern Met Pit trofee Brabant, voor het beste project van 2016. Want, zoals stichting Kern Met Pit stelt: Lukt het om binnen een jaar het idee te realiseren? Dan ontvang je het predicaat Kern met Pit en 1.000 euro voor het project.

En hoe fantastisch is het dat we verkozen zijn tot winnaar van de Brabantse versie van Kern Met Pit! Dit betekent bovendien dat we met deze overwinning meedingen met de Gouden Pit 2016, die te winnen is tijdens de landelijke finale op 25 maart 2017.

Prachtige waardering

De prijs is voor ons natuurlijk een prachtige waardering voor onze inmiddels populaire en veel gebruikte speeltuin in ons mooie Sint-Michielsgestel en bovendien een belangrijke financiële opsteker. Voor de genomineerden lag er sowieso een geldbedrag van 1000 euro klaar. Wij waren dus al zeker van dit bedrag, maar met de overwinning van zaterdagmiddag, komt daar nog eens een mooi bedrag bovenop en een plaats in de landelijke finale. 

Deze finale wordt gehouden op zaterdag 25 maart 2017, ook hier is weer een geldprijs te winnen. Hoe mooi zou het zijn als we hier bovenop nog eens een mooie 3000 euro kunnen bijschrijven! 

Hou dus de komende weken onze Facebook posts in de gaten, zodra wij weten waar je kunt stemmen laten we het jou ook zo snel mogelijk weten!

Over ‘Kern Met Pit’

Kern met Pit daagt mensen uit die een droom hebben voor hun eigen buurt, dit binnen een jaar te realiseren. Het kan om allerlei ideeën en initiatieven gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk. Als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft. Meer over Kern Met Pit >

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =