Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Natuurspeeltuin Gestel in finale Kern met Pit 2017

We zijn doorgedrongen tot de landelijke finale van Kern met Pit 2017. Op 25 maart dingt de Speeltuin mee naar de Gouden Pit 2017 en de publieksprijs van maar liefst 3.000 euro. Om de publieksprijs te winnen,  zijn zoveel mogelijk stemmen nodig. Breng dus ook tussen 8 en 22 maart via deze link uw stem uit!

Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd waarbij mensen die een droom hebben voor hun eigen buurt worden uitgedaagd dit binnen een jaar te realiseren. In januari won de Natuurspeeltuin de Brabantse editie van Kern met Pit. Nu ligt er dus een kans op landelijk niveau!

Kijk, stem, deel

Het publiek heeft een belangrijke stem in deze landelijke finale. Vanaf 8 maart kan gestemd worden. Elk initiatief heeft hiervoor een promo-filmpje opgenomen. Natuurspeeltuin Gestel heeft alles uit de kast gehaald om te laten zien hoe leuk de speeltuin is. Een centrale ontmoetingsplek voor jong en oud. Met beelden uit onverwachte hoek en belangrijke Gestelnaren die ondanks hun drukke agenda tijd wisten vrij te maken om de speeltuin te promoten.

 

Wat moet ik doen?

Kijk, stem en de deel! Je hoeft alleen maar op de stemknop te klikken, een mailadres in te vullen en “Natuurspeeltuin Gestel” aan te vinken. Zo gebeurd!
Meer informatie over Kern met Pit kun je via deze link vinden.
Kern met Pit is een initiatief van Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM).
    =