Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Rabobank Clubkas Campagne: stem Natuurspeeltuin, behoud deze prachtplek!

Alle leden van de Rabobank Hart van de Meierij krijgen rond 15 november een stemkaart thuisgestuurd. Hiermee kunnen zij stemmen op de vereniging(en) of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Elke stem is geld waard en spekt een ‘clubkas’. De Natuurspeeltuin Gestel, kan uw steun en elke euro goed gebruiken voor onderhoud en de toekomstige uitbreiding. Gebruik u stem. Wij hopen er op!

De Natuurspeeltuin Gestel is een initiatief van Stichting de Bokkesprong. De Natuurspeeltuin ‘draait’ op vrijwilligers en giften. We hopen dit nog lang te kunnen blijven doen. Deze actie van Rabobank Hart van De Meierij helpt daarbij!

Waardevol

De Rabobank Hart van De Meierij organiseert de actie voor de vierde keer. Dit jaar onder een nieuwe naam: ‘Rabobank Clubkas Campagne’. In de periode van woensdag 15 tot en met donderdag 30 november kan elk Rabobank lid stemmen op hun favoriete clubs. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging/stichting uitbrengen. Er valt in totaal € 200.000 te verdelen! Dus, hoe meer mensen op de Natuurspeeltuin stemmen, des te hoger de donatie die wij ontvangen. De opbrengst wordt geheel besteed aan het onderhoud en uitbouw van Natuurspeeltuin Gestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =