Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Maak Natuurspeeltuin Gestel weer speelklaar tijdens NL-Doet

Het voorjaar lonkt. Vandaar dat we de Natuurspeeltuin klaar gaan maken voor een nieuw speelseizoen. Hierbij kunnen wij wel wat hulp gebruiken. Op 10 maart organiseert de Natuurspeeltuin een klusdag. Steek jij met ons de handen uit de mouwen?

Om de Speeltuin weer speelklaar te maken moet behoorlijk wat werk worden verzet. Daarom doet Natuurspeeltuin Gestel op 10 maart mee aan NL-Doet van Het Oranje Fonds.

Kruiwagens vol

Wat gaan we doen? Het speciale valzand dat in de hele Speeltuin ligt, moet worden aangevuld. Maar liefst 250 kruiwagens zand zijn besteld. Het beton rond de duiker moet worden aangevuld. Ook ruimen we het terrein op en vullen we de houtrillen aan. Zo zorgen we er voor dat komende maanden weer fijn en veilig gespeeld kan worden in de Natuurspeeltuin.

Alle hulp is welkom

Krui jij een aantal wagens valzand met ons mee? Kom dan op 10 maart tussen 10.00 en 14.00 uur naar de Natuurspeeltuin Gestel. Al is het maar een uurtje. Alle hulp is welkom. De koffie en thee staan klaar!

NL Doet met collega’s?

Wil jij met jouw bedrijf of organisatie graag deelnemen aan NL Doet en zie jij het zitten om samen met collega’s een paar uurtjes te werken in de Speeltuin op vrijdag 9 of zaterdag 10 maart? Dat kan. Ga naar de volgende pagina en vul helemaal onderaan het formulier in!

Eén gedachte over “Maak Natuurspeeltuin Gestel weer speelklaar tijdens NL-Doet”

 1. Beste kanjers van de Natuurspeeltuin.

  Wij hebben gelezen dat jullie op 10 maart nog wat handige handjes kunnen gebruiken. Nu wil het toeval dat wij met ons campagneteam van 6 personen op die dag ook onderweg zijn. Het lijkt ons een goed en nuttig idee dat wij jullie daarbij een paar uurtjes ondersteunen. Met andere woorden: Wij willen jullie graag, met (minimaal) 6 personen van 10.00 tot 12.00 uur, meehelpen om die 250 kruiwagens in de natuurspeeltuin te krijgen.
  Volledigheidshalve willen we wel graag even aangeven dat wij met onze campagne-caravan onderweg zijn. Misschien dat die, gedurende de twee uren, een plaatsje bij of in de buurt van de natuurspeeltuin krijgt. Zo kan het nuttige met het nuttige worden gecombineerd ! Hahaha !
  Wij horen graag van jullie of we ook zelf voor spades/ kruiwagens moeten zorgen.

  Groeten en veel succes met de voorbereiding en uitvoering !
  Namens De Gestelse Coalitie
  Gerry van Alebeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  =