Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Nieuwe speeltoestellen officieel geopend

Het is gelukt! Samen met zijn rechterhand Burgemeester Han Looijen heeft kinderburgemeester Tije Tel op 14 juli 2023 de prachtige nieuwe speeltoestellen geopend.

Vliegensvlug knipte hij het lint door, en konden de aanwezige kinderen eindelijk lekker spelen op de nieuwe toestellen. Het was een heerlijke middag, met veel lachende gezichten, lekkere limonade en leuke spelletjes. Dankjewel Tije en Han Looijen voor jullie aanwezigheid!

Graag maken we van de gelegenheid gebruik alle gulle gevers nogmaals ontzettend te bedanken, zonder hen was het niet mogelijk geweest deze uitbreiding te realiseren:

  • Grote Gestelse Vlooienmarkt – die haar opbrengst beschikbaar voor de jeugd van de kern Sint-Michielsgestel
  • Het Samenspeelfonds, een initiatief van Jantje Beton en Stichting het Gehandicapte Kind. Dit fonds helpt onder andere speeltuinen en kinderboerderijen toegankelijker te maken, zodat kinderen met en zonder beperking met elkaar kunnen buitenspelen
  • En uiteraard alle donateurs in en om Sint-Michielsgestel
    Ook danken we onze buren om deze opening nog feestelijker te maken: HEMA Sint-Michielsgestel, Jumbo Sint Michielsgestel en Lunchcafé Toren4 voor het feestelijke lint, de ranja en de ijsjes.

We wensen jullie allemaal heel veel speelplezier op de nieuwe (en de oude) speeltoestellen in Speeltuin Sint Michielsgestel. Het wordt vast weer wat beter weer en anders maakt het ook niet uit want #vieswordenmag.

    =