Feestelijke start van de zomervakantie

Op vrijdagmiddag 14 juli is het zover! De nieuwe speeltoestellen in de Natuurspeeltuin Gestel worden officieel in gebruik genomen door niemand minder dan kinderburgemeester Tije Tel en zijn rechterhand burgemeester Han Looijen. Komt allen!

Sinds een aantal maanden staan de nieuwe toestellen al te popelen om gebruikt te worden. Nu ze officieel goedgekeurd zijn, kunnen we dan ook eindelijk de rood-witte linten weghalen. Op vrijdagmiddag 14 juli om 14.00 uur zal dit, zonder al te veel formaliteiten, in goed gezelschap gebeuren. Iedereen tussen 0 – 100 jaar is bij deze uitgenodigd om erbij te zijn!

De nieuwe speeltoestellen zijn mede mogelijk gemaakt door vele gulle gevers. Allereerst de opbrengsten van de collecte in het dorp, waarbij jong en oud gedoneerd heeft via de collectebus of de QR code (die nog steeds op de website te vinden is). Daarnaast hebben wij een gift ontvangen van de Grote Gestelse Vlooienmarkt, die haar opbrengst beschikbaar stelt voor de jeugd van de kern Sint-Michielsgestel. Tot slot heeft het Samenspeelfonds, een initiatief van Jantje Beton en Stichting Het Gehandicapte Kind, de begroting kloppend gemaakt. Dit fonds helpt onder andere om speeltuinen en kinderboerderijen toegankelijker te maken, zodat kinderen met en zonder beperking met elkaar kunnen buitenspelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =