Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Vind de Gouden Eieren, kraak de code!

NSG-paasei-small
Hou je van speuren of puzzelen? Doe dan mee aan de Gouden Eieren Speurtocht.
Op Eerste Paasdag is er een spannende speurtocht voor groot en klein, die zich afspeelt zowel online als in de buitenlucht van Sint-Michielsgestel.

Op zondag 27 maart liggen in de meeste speeltuinen van Gestel gouden eieren verstopt. Elk van deze eieren bevat een deel van een belangrijke, geheime boodschap. Als je die ontcijfert, kraak je de code! Dit vraagt om teamwork.

Wat moet je doen?

Doe je jas aan (vergeet je paraplu niet!) en kijk snel bij jouw speeltuin in de buurt of je ergens een gouden ei kunt vinden. Gevonden? Super! Neem deze mee naar huis en maak er een foto van. Post deze foto zo snel mogelijk op onze Facebook pagina. Zo kan iedereen meepuzzelen.

In iedere speeltuin ligt een ei verstopt. Zie vanaf maandagmorgen Tweede Paasdag hieronder op de kaartjes in welke speeltuinen de Gouden Eieren verstopt liggen.

Kraak de code met de paaseieren

Het is zover. Wat een speurders hebben we in Gestel. Superknap dat het jullie gelukt is om bijna alle verstopte paaseieren te vinden. Wat ze lagen zeker niet altijd op een makkelijk te vinden plek!

hieronder kun je in willekeurige volgorde de inzendingen terugvinden. Zet alle paaseieren in de goede volgorde en los de rebus op.

Gaat het jou lukken de code te kraken?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =