Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Schapenhek vernield

Iedereen is van harte welkom in de Natuurspeeltuin. Het is hierbij de afspraak dat je eventuele rommel die je maakt, weer opruimt, afval mee naar huis neemt, alles heel laat en de kleine grootverbruikers van de Natuurspeeltuin niet tot last bent. Dit gaat eigenlijk altijd hartstikke goed en dat vinden wij als organisatie heel fijn!

Alleen soms gebeurt er dan toch iets wat we niet zo goed begrijpen. Afgelopen zondag kregen wij bovenstaande foto’s toegestuurd. Deze vernieling moet iemand expres hebben gedaan, want dit schapenhek zat heel goed vast! Het hek zorgt dat onze allerkleinste bezoekers niet zomaar richting de vijver kunnen … Gelukkig hebben andere bezoekers het hek teruggezet, en hebben onze speeltuin vrijwilligers het hek weer vastgezet. Veel dank daarvoor! Daarnaast hebben we aangifte van deze vernieling gedaan bij de politie.

Dus bij deze nog een herinnering: het is een Natuurspeeltuin; kinderen moeten hier nog jaren en jaren lekker onbezorgd kunnen spelen. Laten we dat met zijn allen zo houden. Jij kunt daarbij helpen, door mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheid voor deze mooie speelplek. De speeltuin is immers van ons allemaal. Veel speelplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =