Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Programma opening

Zondag 17 juli is het zover. De Natuurspeeltuin in Sint-Michielsgestel wordt geopend. Een jarenlange droom van een groep enthousiaste burgers gaat hiermee in vervulling. Uiteraard wordt de opening een groot feest. Dat wij graag samen met zoveel mogelijk samen met kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s vieren. Hou de agenda dus vrij op 17 juli vanaf 10.15 uur!

Geen feest zonder muziek

Ken je het verhaal van de rattenvanger van Hamelen? Mooi! Op de 17e willen we namelijk samen met allerlei muzikanten uit Sint- Michielsgestel een heuse muziekoptocht organiseren. Zodra jij de muziek hoort kun je aansluiten op de route. Zo lopen we in een hele lange sliert richting de ingang van speeltuin. 

De muzikanten starten op twee verschillende plaatsen in Sint-Michielsgestel. De stoet vertrekt rond 10.15 uur. Onderstaand de twee routes.

Om 10.30 uur vindt bij de hoofdingang van de Natuurspeeltuin de officiële opening plaats door de kinderburgemeester, vergezeld door onze ambassadeurs burgemeester Pommer, Watergraaf Glas en Kentalis.

Vervolgens is er natuurlijk volop ruimte en tijd om de speeltuin te verkennen en lekker te spelen! Ook zijn er leuke activiteiten en workshops gepland, tot ongeveer 13.00 uur.

Route 1: Vanaf Cypressenlaan


Route 2: Vanaf De Touwladder via de nieuwe brug


Let op! Route is aangepast.


Eén gedachte over “Programma opening”

  1. Leuk! Eindelijk is het zover. Jullie hebben hard gewerkt. Wij zijn heel benieuwd hoe het geworden dus we sluiten aan bij de optocht. Tot volgende week. Groetjes Marc, Angele, Eline en Jochem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =