Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Lentepret en veel nieuwe energie

Op zaterdag 31 maart, de eerste dag van het Paasweekeind was het een drukte van belang in de Natuurspeeltuin Gestel. Ruim 150 kinderen kwamen eieren zoeken. Een aantal leden van het bestuur nam op gepaste wijze afscheid en de vrijwilligers, zeer begaan met beheer en onderhoud van de speeltuin, werd gepast in het zonnetje gezet. Dit gaf een extra feestelijk tintje aan dit geslaagde evenement. Een goede voorbode en aftrap voor een vrolijk nieuw speelseizoen.

Zaterdagmiddag 31 maart  werd door een groot aantal kinderen fanatiek gezocht naar eieren. De Paashazen verstopten ze in alle hoeken en gaten van de speeltuin. Voor de goede speurders had de Paashazen een presentje.

Spotlight

Het beheer, onderhoud en de uitbreiding van de speeltuin wordt geheel bekostigd door bijdragen uit fondsen, giften van bezoekers en bijdragen van ondernemers. Tevens steekt een groep enthousiaste vrijwilligers regelmatig de handen uit de mouwen. Vandaar ook dat afgelopen zaterdag de spotlight niet alleen gericht was op de hazen. Het verzette werk door een tweetal vertrekkend bestuursleden en door onze vrijwilligers, bleef die dag niet onopgemerkt. De vertrekkend bestuursleden kregen elk hun eigen boom in de speeltuin. De club van 31 iets lekkers.

Beste vriend

Ook vormde het evenement de aftrap voor onze nieuwe ‘vrienden van actie’. Bouwbedrijf  Van der Linden mag zich als eerste ‘Beste Vriend van de speeltuin’ noemen. De speeltuin ontving van het bedrijf een prachtig bedrag omdat het bouwbedrijf dit jaar 100 jaar bestaat. Dat nog vele vrienden mogen volgen om het behoud en de uitbreiding van de speeltuin in de komende jaren te ondersteunen. Zie voor meer informatie : <url, staat er al wat op over de vrienden van? Ik kon het zo snel niet vinden>.

Wij kijken terug op een geslaagd evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =