Lentekriebels: volop activiteit in en rond de Natuurspeeltuin

Wat een energie! Heel veel mensen zijn druk bezig in en met Natuurspeeltuin Gestel. Tijdens NLDOET! is de speeltuin speelklaar gemaakt en komende woensdag 22 maart krijgt de speeltuin er een aantal bomen bij tijdens de Nationale Boomfeestdag. Daarnaast dingt de Speeltuin mee naar de Gouden Pit 2017. Dit kan een mooi geldbedrag opleveren. Help de Speeltuin een handje. Doe mee aan onze activiteiten of steun de Speeltuin in de race naar de Gouden Pit door vóór 25 maart een stem uit te brengen.

Spik en span

Langzaamaan stijgt het kwik en verschijnt de zon vaker. Het wordt dan ook steeds drukker en gezelliger in de Natuurspeeltuin Gestel. Om te zorgen dat de speeltuin helemaal klaar is voor nog meer speelplezier komende maanden zijn diverse activiteiten gestart. Zo heeft onze vrijwillige onderhoudsgroep samen met de Ladies Circle de Aa en Van den Hurk Grondwerken tijdens NLDOET! (11 maart jl.) fantisch werk verricht door de fietsenstalling uit te breiden en de speeltuin weer spik en span te maken.

Komende woensdag wordt de speeltuin nog verder opgefleurd. Tijdens de jaarlijkse Boomfeestdag worden enkele bomen geplant. Een feestelijk moment waarvoor iedereen vanaf 13.30 uur is uitgenodigd. Burgemeester Pommer en kinderburgemeester Noé zijn er bij. Kom ook helpen!

De speeltuin

Ken je de speeltuin nog niet? Kom dan eens kijken. De speeltuin ligt in het midden van het dorp Sint-Michielsgestel, rechts naast het gemeentehuis (Meanderplein 1). Het is een fantastisch mooie plek voor jong en oud. Waar vies worden mag!

De realisatie van de speeltuin is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Sint-Michielsgestel, Kentalis en Waterschap de Dommel, de vaste samenwerkingspartners van Stichting de Bokkesprong. En niet te vergeten door alle bijdragen van fondsen, enthousiaste ondernemers en bewoners uit de gemeente Sint-Michielsgestel.

    =