We hebben de Bronzen Pit te pakken!

Met een bescheiden delegatie van zes natuurspeeltuinders hebben we zaterdagmiddag 25 maart een derde plaats bereikt tijdens de landelijke finale van de Gouden Pit. Dit is de jaarlijkse leefbaarheidswedstrijd van de Koninklijke Nederlandsche HeideMaatschappij. De prijs is een prachtige waardering voor onze inmiddels populaire en veel gebruikte speeltuin.

Bedankt voor jullie stem!

De afgelopen weken kon in het kader van de landelijke Gouden Pit-wedstrijd gestemd worden op 12 initiatieven. Vanuit elke provincie dong een burgerinitiatief mee naar de eer en een mooi geldbedrag. Elk project presenteerde zich in een kort filmpje. De promotie-video van de Natuurspeeltuin Gestel oogstte de afgelopen weken veel succes. Heel veel mensen hebben de video gezien en gedeeld op social media, zoals we eerder berichtten.

Een lange maar gezellige dag werd beloond met een mooie bronzen plak!

Promo nog niet gezien?

Derde plaats? Op YouTube hadden we in ieder geval met afstand de meeste views van alle provincies! Brons met een gouden randje 😉 Nogmaals veel credits en dank naar Alex van der Aa!

Naast een eervolle derde plaats en dus de Bronzen Pit, leverde het de speeltuin een mooi bedrag van 1000 euro op. Geld dat de speeltuin goed kan gebruiken voor onderhoud en toekomstige uitbreiding.

Lentefeest

Dat het om en rond de Speeltuin bruist van de energie heeft de jury van de Gouden Pit-wedstrijd goed gezien. Zo werden afgelopen week 47 bomen gepland tijdens het Nationale Boomplantfeest (22 maart jl). Een groot feest waar veel kinderen en ouders enthousiast aan deelnamen en waarmee zij het nieuwe speeltuinseizoen voor geopend verklaarden. De eerstvolgende activiteit staat ook alweer gepland. Op 17 april, Tweede Paasdag belooft het een heus lentefeest te worden in de speeltuin. Hou deze dag vrij en kom gezellig met de hele familie naar de speeltuin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =