Attentie: werk in uitvoering!

Attentie, attentie : een bericht voor de spelende kinderen in Natuurspeeltuin Gestel : Werk in Uitvoering! De komende maand ga je eens iets anders zien in de speeltuin naast spelende kinderen of hardwerkende vrijwilligers: professionele speeltoestel bouwers! En niet zomaar wat bouwers: d’n echte uit Gemonde, van Vogels Avontuurlijk Spelen.

En het is allemaal aan jullie te danken. Want wat een fantastische opbrengst van de collecte van meer dan € 2200,-! Daarnaast zijn er een tweetal donaties van fondsen die spelende kinderen een warm hart toedragen binnen gekomen (waarover later meer…). Dit heeft geresulteerd in dat er een diep gekoesterde wens van Natuurspeeltuin Gestel in vervulling kon gaan: nóg meer speelplezier.

Samen met Vogels zijn we op zoek gegaan op welke locaties en met welke speeltoestellen we de speeltuin het beste konden aanvullen. En welke dat zijn…. Daarvoor houden we jullie nog even in spanning. Want eerst moet er gewerkt worden.

Dus kijk niet op als je in de maand mei zo nu en dan wat volwassen vrouwen en mannen hard bezig ziet in de speeltuin. En soms kan het zijn dat (delen van) de speeltuin even niet bereikbaar zijn. We willen jullie vraag daar rekening mee te houden, want immers, het is voor een goed doel.

In juni gaan we de nieuwe speeltoestellen feestelijk openen, zodat we de hele zomer weer kunnen genieten van Natuurspeeltuin Gestel. De exacte datum volgt uiteraard, alle spelende kinderen zijn dan van harte welkom.

    =