Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

13 april: Paaseieren zoeken in de Natuurspeeltuin

Het voorjaar lonkt. De Paasdagen komen er aan. Traditiegetrouw bezoeken een stel paashazen in die periode Natuurspeeltuin Gestel. Kom en help mee eieren zoeken op zaterdagmiddag 13 april aanstaande tussen 14.00 en 15.30 uur. De activiteit is gericht op kinderen tot en met 10 jaar.

De speeltuin is recent uitgebreid en alle onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd. Dankzij de inzet van vrijwilligers is de speeltuin speelklaar. Kom op zaterdag 13 april lekker spelen en paaseieren zoeken. We maken er met elkaar een gezellige middag van. Voor de kleine bezoekers is er na het inleveren van hun buit een presentje.

Deelname en consumpties

De Natuurspeeltuin draait geheel en al op giften en vrijwilligers. Deelname is vrij. Uiteraard zijn wij altijd blij met een vrijwillige bijdragen in het daarvoor bestemde vogelhuisje. Tijdens het eieren zoeken is er een kraampje koffie, thee en limonade. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding. Met de giften en de opbrengsten onderhouden wij de speeltuin en kunnen wij deze op z’n tijd ook uitbreiden.

Vrijwilligers gezocht

Tijdens het Paasevent zullen wij ook actief op zoek gaan naar vrijwilligers die ons gedurende het jaar helpen de speeltuin schoon, veilig en draaiend te houden. Denk er alvast eens over na. Elk uur dat je kunt helpen is meegenomen. Er zijn van allerlei werkzaamheden te doen. Van het plaatsen van facebookberichten tot het repareren van hekjes en toestellen. Van bladblazen tot collecteren. Laten we samen zorgen dat we deze prachtige plek in St. Michielsgestel kunnen behouden. Meld je aan tijdens het Paasevent.

Kom op zaterdag 13 april lekker spelen en paaseieren zoeken. We maken er met elkaar een gezellige middag van!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    =