Tussen zonsop- en ondergang staat de poort altijd open

Wees welkom en kom spelen!

Adopteer een bank

Adopteer een bankje op de gezelligste plek van Gestel!

Wil je ook een steentje bijdragen aan de natuurspeeltuin Gestel die geheel met de kracht van vrijwilligers tot stand komt? Adopteer dan één van de leuke bankjes of picknicktafels op de speelweide van de Natuurspeeltuin. Alleen of samen met collega’s, de straat of familie! Uiteraard wordt jouw bijdrage beloond met een eervolle vermelding op de bank of picknicktafel!

100672-200

Bankje

600,-

33638-200

Picknicktafel

1.000,-

Hoe werkt het?

Een bank adopteren kost 600 euro. Een picknicktafel 1.000 euro. Door middel van het invullen van onderstaand formulier, geef je aan interesse te hebben voor de adoptie van een bankje of een picknicktafel. Geweldig! We bellen je dan zo snel mogelijk terug. Dan nemen we onder meer met je door hoe je graag de eervolle vermelding op jouw bank of picknicktafel wilt hebben. Dit formulier verplicht je tot niets; zie je er onverhoopt vanaf, geef dit gewoon aan ons door.
We willen je erop wijzen dat de actie loopt zolang de voorraad strekt. We hebben namelijk maar een beperkte set aan banken en picknicktafels die we kunnen plaatsen. Dus wees er snel bij!

[contact-form-7 id=”419″ title=”Adopteer een bank”]

 

    =