Vrijwilligers

Het onderhoud en beheer van de speeltuin komt geheel vrijwillig tot stand. Om dat te realiseren zijn we op zoek naar jou! Wij zijn ontzettend blij met een ieder, die zich op wat voor manier dan ook inzet om van de Natuurspeeltuin een groot succes te maken.

Het bestuur

bestuursfoto-zwartwit

Fotografie: Vera Claessen

Het bestuur bestaat uit 6 bestuursleden. Drie ervan vormen het dagelijks bestuur van de stichting: de voorzitter, penningmeester en secretaris.
De bestuursleden zijn:

  • Arjen de Haan – voorzitter;
  • Brigitte Muselaers – penningmeester;
  • Jan-Herman Reuvekamp – secretariaat;
  • Paul Segers – ontwerp speeltuin;
  • Jef van Wingerden – lokale fondsenwerving;
  • Lianne van Rooij – PR.

Vraag, suggestie of goed idee? Geef ze door aan het bestuur!

Commissie PR

Het bestuur wordt ondersteund door een creatief team van 7 commissieleden. Ze zetten zich in voor naamsbekendheid en zichtbaarheid. De activiteiten bestaan uit: persberichten, evenementen (sponsorloop, opening), beheer website, social media, direct (e)mailing, drukwerk, (coördinatie) sponsor- en fondsenwerving.
De commissie PR bestaat uit (v.l.n.r.): Desiree Mooi, Danielle van Vuuren, Anna Zwezerijnen, Michiel van Woesik, Irene Swinkels, Lianne van Rooij en Marije de Hoon-Hoogeveen (niet op foto).

Vraag, suggestie of nog beter idee? Geef ze door!

De Club van 31

De leden van de Club van 31 vormen samen de ogen en de oren van de speeltuin. Iedere dag is het de beurt aan een vrijwilliger om de speeltuin te bezoeken en even te checken hoe alles erbij staat. Geen rommel, niks stuk, geen rare akkefietjes? Niks aan de hand.

Als er wel iets is, kunnen onze vrijwilligers dit doorgeven op speeltuingestel@gmail.com of hier contact met ons opnemen. Zodat er snel actie genomen kan worden.


Enthousiast geworden?

Sluit je aan bij de groep vrijwilligers van Natuurspeeltuin Sint-Michielsgestel!